26 окт. 2007 г., 13:42

Болката 

  Поэзия » Философская
691 0 10

Болката е движещата сила на човечеството.

Болката ражда най-прекрасните неща.

Болката ме обсебва отвсякъде...

но понякога ми дава крила.

Болката - тя е знакът,

че все още живея на тази Земя.

© Анна Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??