14 мар. 2019 г., 23:23

Болката 

  Поэзия » Свободный стих
615 1 1

По силно натисни ме

казвам аз на болката жестока.

Тя мъчи ме боде ме,

острите си нокти в мене е забила.

И стиска без да пуща и ме задушава 

туй на нея най-добре и се отдава.

Но болката за мене вече дар е

тя за мене не е болка цяр е.

Защото колкото и жестока да е тя,

накрая ще ми каже на къде да продължа.

© Куни Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??