21 авг. 2011 г., 22:17

***Болката е изписана 

  Поэзия » Любовная
687 0 6

Болката е изписана

в очите ми,

на челото,

в сърцето,

което не виждаш...

Как ще ми се радваш?

 

Полетът на мислите ми

е прекъснат...

Стърчат

прерязани проводници

и докосването до тях

е опасно...

Как ще ме докосваш?

 

Една душа е останала –

облак дъждовен –

ще завали върху двама ни!

 

29.05.11 г.

© Мария Шандуркова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??