19 февр. 2008 г., 23:38

Болно 

  Поэзия
564 0 1

Болно е от мисли и от чувства,

боли от мигове неизживяни,
боли от хаос и погнуса,
болят и стари травми, а и нови рани.

 

 

Болестни са дните,
безвъзвратно отлетели,
болно е съзнанието - заразено.
Болни са мечтите -
някъде от някого осакатени,
болна е душата - покрусена.

 

 

Болен е светът - умира.
Болно е сърцето - РАК.
Болни са усмивките щастливи,
а любовта е жива още...
диша... пак!

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??