Искам да крещя, защото
ще се пръсне моята глава.
Нещо гърлото ми стяга
с менгеме, и стяга, стяга,
а няма кой да го спре!
Ха, нали това е само миг,
ще ме боли, ще ме боли,
ще ме боли и толкоз...
Но аз искам да се развикам на света,
че лудост има в мен и трудно живея,
даже и ден. Аз съм героят, и жертвата също,
които в схватка попадат сега.
Аз ли да ги спра и дали е възможно това?
© Петрова Все права защищены