16 мая 2008 г., 14:36

Борба между две красоти 

  Поэзия
560 0 1

Каква борба се разиграва -
лунна светлина бори слънчев лъч.
И ангел само отгоре ги наблюдава,
безмълвен останал в момента въздесъщ.


Разярени карат се две красоти,
състезават се за неясна победа
и сред тях коя съм Аз, кой си Ти
и коя е наградата ни щедра?


Знам, лунна светлина си ти, студена,
а аз крия се в лъчите, от слабост пожълтели,
а наградата - за любовта ни победена...
забравата победителят печели...

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??