19 июн. 2007 г., 16:41

Борба за Любов 

  Поэзия
566 0 0

Някой ден...
с нова обвивка ще се появя.
Няма да ме познаеш, но
така ще ме пожелаеш.
Другото ми лице ще обикнеш,
а после ще намразиш.
Ще искаш старото да се завърне,
ала може би късно ще бъде.
Малка промяна с голяма заблуда.
Красавицата - млада и невинна,
срещу Звярът - нагъл и коварен.
Какво ли предвещава, освен
дълбока лична драма, в която
Доброто и Злото за Любовта
ще се борят.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??