21 нояб. 2012 г., 15:33

Борбата 

  Поэзия » Любовная
487 0 1

                                                              

                         

 

 

 

 

 

                                       Аз опитах да се променя,

                                       да живея заради теб,

                                       но, уви, може би греша,

                                       да разтопя ли сърцето си от лед?

                                     

                                       Всичко бих направил аз

                                       само да те видя пак щастлива,

                                       но може би загубих аз

                                       любовта ти - нежна и красива.

 

                                       Продължавам все така,

                                       продължавам да се боря

                                       и усмихнат, с мъничко тъга,

                                       ще успея ли да се преборя?

                                    

                                       Кога всичко това ще спре?

                                       Кога ли? Питам аз.

                                       Любовта не може просто да умре,

                                       да загубим всичко между нас.

 

                                       Надеждата може би я има,

                                       а може би не!

                                       Когато след лято дойде зима...

                                       вървя си сам, но накаде?

                                      

                                      

 

                      

© Александър Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??