18 мар. 2014 г., 22:20

Браво на "Че Гевара" 

  Поэзия » Гражданская
293 0 0

Браво на организацията "Че Гевара"!

Сърбахме на ЕС горчивата попара.

Без голяма полза за България от тоз съюз.

Подпалването на знамето му е в наш плюс!

Не на фашистите в Украйна!
Не на наглостта на Запада безкрайна,

що се меси там, дето работа няма!
А със всичката си простотия голяма

Вигенин референдума в Крим не признава.

Това нищожество на САЩ се продава!

 

Това вече не се издържа!Някой трябва да каже, че царят е гол и аз ще се опитвам да направя това.Става въпрос за третирането ни като колония от страна на богатите страни в ЕС и въобще на Запада(включително САЩ).Никакви големи инвестиции в промишлено и селскостопанско отношение, настаняване на разни вериги от типа на "Билла", които съсипват българския среден и дребен бизнес, а печалбата изнасят в чужбина, а да не говорим за трите милиона имигранти в страните от ЕС, които иначе биха били в полза на България.А що се отнася до т.нар. еврофондове, те не са кой знае колко големи.Тези третират България по-зле от Чехия например, защото им се струва по-близка от нас.А православните държави България и Румъния кучета ги яли!И не стига това, ами ще третират и Украйна по същия начин.Ето затова е моя гняв, защото на Русия по и пука за Украйна, отколкото на Германия, Франция и САЩ(също както е и с нас), но Западът използва украинския национализъм, за да(колкото и парадоксално да звучи) съсипе Украйна(както стана с България и Румъния).

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152238110646702&set=gm.670879396304706&type=1&theather

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??