7 мар. 2019 г., 10:43

Бразди 

  Поэзия
336 0 0

Душата няма бръчки, 

а е набраздена с белези

от хубави неща 

и не малко лоши случки

 

Душата няма бръчки,

но в гънки се превръща

и е мозъкът на чувствата  ни

 

Душата няма бръчки,

а само линии от бремето

и колкото са по-дълбоки

толкова по-напред 

препуснали сме с времето

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??