Душата няма бръчки,
а е набраздена с белези
от хубави неща
и не малко лоши случки
Душата няма бръчки,
но в гънки се превръща
и е мозъкът на чувствата ни
Душата няма бръчки,
а само линии от бремето
и колкото са по-дълбоки
толкова по-напред
препуснали сме с времето
© Илияна Димова Todos los derechos reservados