7.03.2019 г., 10:43 ч.

Бразди 

  Поезия
330 0 0

Душата няма бръчки, 

а е набраздена с белези

от хубави неща 

и не малко лоши случки

 

Душата няма бръчки,

но в гънки се превръща

и е мозъкът на чувствата  ни

 

Душата няма бръчки,

а само линии от бремето

и колкото са по-дълбоки

толкова по-напред 

препуснали сме с времето

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??