24 мар. 2010 г., 16:41

Бреговете на твоите устни 

  Поэзия » Любовная
1617 1 14



Бреговете на твоите устни
ме примамват в дълбоки води.
Ще оставиш ли котва да спусна
в тази буря от силни вълни?

Във мъглите на твойте коси
със ухания дяволски вкусни...
... Как ме мамят в дълбоки води
бреговете на твоите устни. 


© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??