Два пътя с обич са застлани,
кой от тях да избера?
Към първия – протегнах длани,
от втория – цветя да набера.
Единият към приключения ме води,
а другият ме води у дома...
Душата ми по двата броди,
във път, обречена на самота.
Кръстопът със точка на обичане...
Кажете, кой от тях да избера!?
И двата са ми като дишане,
дилемата си как да разреша...
Павлина Стоянова @Savel1965
© Павлина Стоянова Все права защищены