2.07.2017 г., 20:52 ч.

Бродница 

  Поезия » Любовна
332 0 0

Два пътя с обич са застлани,
кой от тях да избера?
Към първия – протегнах длани,
от втория – цветя да набера.

 

Единият към приключения ме води,
а другият ме води у дома...
Душата ми по двата броди,
във път, обречена на самота.

 

Кръстопът със точка на обичане...
Кажете, кой от тях да избера!?
И двата са ми като дишане,
дилемата си как да разреша...

 

Павлина Стоянова @Savel1965

© Павлина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??