1 февр. 2023 г., 08:11

Бройка 

  Поэзия » Юмористическая
202 0 0

За мене си наречена,

щом си от девиците.

Не ми трябва печена-

тя е за войниците.

 

Знаеш ти-ще бъдеш с мен,

не ми чупи стойките!

Знаеш ти-аз твой съм фен,

ти си ми от бройките.

 

Учиш във гимназия,

пълна си с фантазия

и мераци за нощта-

ще съгреша!

 

Затвори тетрадките,

захвърли учебници!

На море-в палатките

с теб ще сме безделници!

 

Не ми трябва Франция,

нито французойките!

Давам ВИП гаранция-

тук ВИ чакат бройките!

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??