8 июл. 2023 г., 07:32

Будна лъжа 

  Поэзия
247 0 0

Мисли преплетени, стоящи, живи, бледи, подсетени

взрени очите ми навътре

към спомени ярки преплетени

стоящи от отминала съдба

жива за вярващи

бледи останали

подсетени от будна лъжа

© Stew Carrey Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??