7 авг. 2015 г., 13:06

Букаи 

  Поэзия
443 0 1

 

 

 

 

Не изричай

тъй душевното "Обичам",

ако си окован с верига,

ти не си човешка личност,

ти си кон с букаи...

 

Тази думичка привлича

да те притежават лично

за гасенето на онази жажда,

която всички ни обгражда,

а за препънка - следва те копито...

 

Тази думичка не казвай,

нека е в душата тайна,

да те грее в лунни нощи

и като еднорог среднощен

да препускаш без букаи...

 

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тази думичка не казвай,
    нека е в душата тайна,
    да те грее в лунни нощи
    и като еднорог среднощен
    да препускаш без букаи...

    !!!
Предложения
: ??:??