8 дек. 2009 г., 00:54

Букет от нежност 

  Поэзия » Любовная
555 0 0

Букет от бели рози

носиш ти в ръка...

С листа от бели рози

галиш ме в нощта...

Нежното  ухание

попива в кожата ми на мига

и описва историята на две тела!

Разказва за магията на нощта

и за чудото на любовта!

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??