Dec 8, 2009, 12:54 AM

Букет от нежност 

  Poetry » Love
554 0 0

Букет от бели рози

носиш ти в ръка...

С листа от бели рози

галиш ме в нощта...

Нежното  ухание

попива в кожата ми на мига

и описва историята на две тела!

Разказва за магията на нощта

и за чудото на любовта!

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??