28 мая 2013 г., 23:34

Букет от разцъфтели цветове 

  Поэзия » Любовная
540 0 1

Прибирам се от своя офис вкъщи.

Край мен – витрини, лъскави коли...

За кой ли път и месец май се мръщи –

подухва вятър, ситен дъжд вали.

 

На фарове съм, с пуснати чистачки.

Отгоре светофарът ме следи,

намига ми... Отвред свистят спирачки,

реват  мотори, бягат светлини...

 

И този ден бе твърде динамичен –

до късно телефонът ми звъня.

Но, само наша, вечер романтична

очаква ме с любимата жена!

 

Посрещаш ме!... Букет от разцъфтели

и свежи, ярки майски цветове,

от нежния ти аромат поели,

посипват се пред твоите нозе!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??