24 мая 2023 г., 07:21

Буквичките 

  Поэзия
378 3 4

Буквичките всеки ден празнуват,
заредени ли са с чувства от нечие сърце,
радват се, трептят и по листа те танцуват,
за да усмихват всеки, който желае да чете.

 

Буквите на свободата са подвластни,
така издигат ни из Вселенски висоти,
зареждат ни Душите с мисли светли, ясни,
ключа са те за сътворяването на мечти.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е сладко.
  • Благодаря ви от сърце приятели!
  • Да, така е! Честит празник!
  • Чудесен стих!
    Честит празник!
Предложения
: ??:??