На Tril. и Dep.
Не Ви желая ! Чухте ли ? - Не Ви ...
Лекарства ужким - а живота ми вгорчихте...
Подобно наркоманските треви -
незнайно колко мигове от мен изтрихте !
Незнайно колко спомени добри,житейски -
за мене са недопустими !!!
И още колко пъти ще си казвам :" Тебе глей си,
та да не стане нещо непростимо !"
И мигар ясно е - дали в момента
аз нямаше да съм щастлив баща -
без сянката от ваш'та черна тента -
да чувствам лукса и уюта на нощта !
И аз проклинам всеки миг , във който
неволю или волю ви докосвам,
и не подбирайки ни ваш'то нито мойто -
наоколо на всичко се ядосвам !!!
© Момчил Манов Все права защищены