17 dic 2023, 0:23  

Бунтът на епилептика 

  Poesía
157 3 0

      На Tril.  и  Dep. 

                                                                               

Не Ви желая ! Чухте ли ? - Не Ви ...

Лекарства ужким - а живота ми вгорчихте...

Подобно наркоманските треви - 

незнайно колко мигове от мен изтрихте !

 

Незнайно колко спомени  добри,житейски - 

за мене са недопустими !!!

И още колко пъти ще си казвам :" Тебе глей си,

та да не стане нещо непростимо !"

 

И мигар ясно е - дали в момента

аз нямаше да съм щастлив баща -

без сянката от ваш'та черна тента -

да чувствам лукса и уюта на нощта !

 

И аз проклинам всеки миг , във който 

неволю или волю ви докосвам,

и не подбирайки ни ваш'то нито мойто - 

наоколо на всичко се ядосвам !!!

 

 

 

                                       

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??