3 апр. 2010 г., 21:00

Бури 

  Поэзия » Другая
554 0 3

Бури бушуват
на планета
синя Земя...

Бури бушуват
в човешки
души...

Ангел - благ
и хрисим
с две топли
очи... всяка
година
идва и преминава
по тъмните
пътеки
на човешката
душа...
след това
настава
светлина...
 

Към вас, българи, от бога Ра -

здраве, щастие и любов!
В Истина - живейте... 
В Правда - творете... 
В Свобода - пребъдете! 

Амин!

01.04.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??