4 апр. 2007 г., 22:03

Бурканче (продължение) 

  Поэзия
469 0 1
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=2211

Авторкармен (Лили )


Бурканче (продължение)

но тази вечер бе безсилна.
падна на земята и си свали обущата.
проблясък в тъмнината...
и с писък в теб тя се търкулна,
и те не остави да скучаеш

целувка, отпечатък заклейми те
и с радост те дари
да знаеш има някой те обича
дори в ъглите да стои...

настигна те и те прегърна
с целувка страстна те свали
краката ти си присвои
не ще се върнеш вече там...

рисуваше със тях
и четка между пръстите се впи
и цветна станала стената
разкъсани по улицата
дрехите забравени с косите ти преплетени
без срам кръстосваха нощта
не прибра се ти и нарисувахме планета
а името й бе ЗЕМЯ...

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много чувство, хубави открития, дълбоко и силни изживявания, но ако пипнеш още малко тук-там и понагласиш ритъма...Нека да запее този стих!Може да се направи и да стане още по-хубаво!Успех!
Предложения
: ??:??