Как си?
Добре съм.
Всеки път един и същ въпрос
И всеки път един и същ (лъжлив) отговор.
И всеки път с него се идва и буря.
Буря, която не може да бъде потушена.
Буря, която се роди в детско сърце,
буря порастнала паралелно с това сърце.
С нея порастнаха и мечтите ми.
Мечтите, за момента, в който всичко ще свърши.
Порастнаха обвиненията.
А дори да не споменавам самообвиненията....
Появиха се яростта и завистта.
Появи се разочарованието.
Отрицанието се увеличава с всяка изминала секунда.
Отричам, че нямам вина. Имам.
Днес в главата ми настана каша.
Нова. По-лоша. По-силна и по-плашеща.
Знам, че ако оцелея ме чака слънчев лъч.
Проблема е, че не знам дали ще успея.
© Росица Все права защищены