4 окт. 2012 г., 13:09

Буря 

  Поэзия » Белые стихи
410 0 0

Буря,

стенейки, небето се разтваря.

Гръм.

След него втори.

Черни облаци,

танцуващи в небето.

В мрак потъва всичко.

В мрак 

потъва моята душа.

Буря.

Бурята замира бавно.

Гръм - 

отлетя последният с дъжда.

Слънчев лъч

докосва мократа земя.

Но моята душа

умира в мрак и самота. 

© Деси Нова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??