Oct 4, 2012, 1:09 PM

Буря 

  Poetry » White poetry
411 0 0

Буря,

стенейки, небето се разтваря.

Гръм.

След него втори.

Черни облаци,

танцуващи в небето.

В мрак потъва всичко.

В мрак 

потъва моята душа.

Буря.

Бурята замира бавно.

Гръм - 

отлетя последният с дъжда.

Слънчев лъч

докосва мократа земя.

Но моята душа

умира в мрак и самота. 

© Деси Нова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??