2 янв. 2014 г., 20:30

Буря и покой 

  Поэзия » Философская
481 0 1

                   БУРЯ  И   ПОКОЙ

 

 

Океан от любов,

морета от сълзи,

чувства под покров,

а животът си пълзи.

 

Колко пъти във живота

любовта ще срещам?

Колко пъти във сирота

мъка ще усещам?

 

Както птица волна

във небе се рее

и както птица болна

в клетката не пее.

 

Така в живота мой

със срещи и раздели,

в него буря и покой

здраво са се вплели.

 

 

© Иванка Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, Буря и Покой - така е в Живота!
    Поздрав за стиха, хареса ми!
Предложения
: ??:??