17 апр. 2011 г., 12:37

Бузака 

  Поэзия » Пародии
889 0 0

Ах, този наш кюфтак Пламко,

прилича ми на лидълски Саламко.

 

Обича той да каства Exorcism-а,

и в гащите напрегнато ли стане - JIZZVA.

 

Ако трябва правичката да си кажа,

като те видя, ще се откажа.

 

Пламко, Пламко, ако ме питаш ти,

Paladina на Protection направи.

 

Ах, този наш Пламко,

този мазен пухкав дебеланко.

© Йордан Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??