17.04.2011 г., 12:37 ч.

Бузака 

  Поезия » Пародии
887 0 0

Ах, този наш кюфтак Пламко,

прилича ми на лидълски Саламко.

 

Обича той да каства Exorcism-а,

и в гащите напрегнато ли стане - JIZZVA.

 

Ако трябва правичката да си кажа,

като те видя, ще се откажа.

 

Пламко, Пламко, ако ме питаш ти,

Paladina на Protection направи.

 

Ах, този наш Пламко,

този мазен пухкав дебеланко.

© Йордан Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??