31 окт. 2021 г., 09:27

Бягам яко дим /броилка/ 

  Поэзия » Для детей
626 0 6

Едно, две  и три - 

кой ще победи?
В нашата игра, 
да броим сега! 

 

Четири, пет, шест -
кой е първи днес!?
Нека да броим,  
бягам яко дим!

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Да обогатим света на детските игри с броилки за най-малките »

31 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??