31 oct 2021, 9:27

Бягам яко дим /броилка/ 

  Poesía » Para niños
635 0 6

Едно, две  и три - 

кой ще победи?
В нашата игра, 
да броим сега! 

 

Четири, пет, шест -
кой е първи днес!?
Нека да броим,  
бягам яко дим!

 

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??