24 мая 2009 г., 15:24

Бягство 

  Поэзия » Любовная
512 0 1

Пред лицемерните усмивки

и суетата на града

избирам изворите чисти

на българската планина.

 

Там дните може да са груби,

да липсва модният салон;

възможно е да се изгубиш

в снега през зимния сезон.

 

Но срещу всичките стихии

и лукса на града проклет

гнездо в скалите ще си свием

и пак ще сме щастливи с теб.

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??