May 24, 2009, 3:24 PM

Бягство 

  Poetry » Love
511 0 1

Пред лицемерните усмивки

и суетата на града

избирам изворите чисти

на българската планина.

 

Там дните може да са груби,

да липсва модният салон;

възможно е да се изгубиш

в снега през зимния сезон.

 

Но срещу всичките стихии

и лукса на града проклет

гнездо в скалите ще си свием

и пак ще сме щастливи с теб.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??