11 июн. 2023 г., 10:12

Бях дете 

  Поэзия » Любовная
176 0 0

Бях дете и много те обичах

къпех се във синьото небе

животът беше някак вкусен

миришеше на пъстрота

Сега е сиво и самотно 

търся я искрицата на любовта...

 

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??