17 янв. 2017 г., 16:08

Бял кристал 

  Поэзия
761 1 3

 

 

 

 

 

Нажежавай ме до бяло
сред този сняг дълбок.
Разтопявай ме, но бавно,
превърни ме във поток.
На капки ще те пренеса
през времевия ни портал.
Там отново ще те възкреся -
мой животворен бял кристал ..
.

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??