7 мая 2010 г., 11:01

Бяла магия 

  Поэзия » Любовная
716 0 11

 

 

Ти не беше мечтаният  мъж,

но превърна деня ми във нощ,

ето – будувам те в сън посред бял ден,

а светът ми е жив,

и красив.

Аз не бях жената мечтана,

но превърнах нощта ти във ден,

ти ме милваш, целуваш и любиш,

погледни се -

целият си

живот.

 

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??