29 дек. 2010 г., 15:58

Бяла снежинка снега си настига 

  Поэзия
602 0 0

Бяла снежинка снега си настига,
става сестричка сред рой,
търсиш ли смисъл съдбовен, пристига
още сред преспите той.

Бяла снежинка през преспите бърза,
скрила в сърцето звезда,
днес е последна, а утре е първа,
спряла в сърдечна следа.

© Милена Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??