Dec 29, 2010, 3:58 PM

Бяла снежинка снега си настига 

  Poetry
604 0 0

Бяла снежинка снега си настига,
става сестричка сред рой,
търсиш ли смисъл съдбовен, пристига
още сред преспите той.

Бяла снежинка през преспите бърза,
скрила в сърцето звезда,
днес е последна, а утре е първа,
спряла в сърдечна следа.

© Милена Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??