17 июн. 2008 г., 05:41

Бяла тишина 

  Поэзия
615 0 20

 

тихо е 
и бяло там 
където облаците спят
топъл сънен шепот
криле бистропери
с мека светлина плетат
лунна сянка
в звездопада
на дъгата
рисувана от искри дъжд
натежала с думи
неизписани
неказани


тихо е

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??