8 июл. 2010 г., 19:22

Бяло единение 

  Поэзия » Другая
347 0 0

Раздялата напред те тласка,

дава сили безгранични,

епични, синхронични!

Раздялата ти дава скорост,

цел, устрем и посока,

тя е многоока.

Раздялата е възкрепка бързина,

поглед, хармонично развитие,

най-дълбоко откритие.

Питие от житие,

ястие от небитие,

цветните отблясъци на бялото разкритие.

 

© Ийвън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??