Кристален звън...
Кой е вън?
Отвори му! Да не чака
сам самотен,
мръзнещ в мрака!
Зън-зън! Кристален звън!
Къде? Защо звъни?
Туй са нашите мечти!
Прегърни ги!
При нас на масата ги настани!
Ох! Какво по мене лази!
Мраз ме лази на талази!
Туй са наще страхове!
Бързо да ги изметем!
Готово! Всичко е сияйно чисто!
В стаята е топло и лъчисто!
Край масата сме всички!
Ние, гостът и мечтите!
Бъдещето е на гости!
Нека да ни е честито!
© Маргарита Ангелова Все права защищены