20 дек. 2017 г., 00:33  

Бъди до мен. 

  Поэзия » Любовная
524 0 0

Любовта е обещание.

Любовта е сувенир.

Веднъж дадена,

никога не може да бъде забравена.

Не я оставяйте да изчезне.

© Didi Boteva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??