12 мар. 2008 г., 12:52

Бъди ми от любов небе 

  Поэзия » Любовная
544 0 6
Бъди ми от любов небе,
в теб да летя на воля.
Бъди ми от ласки море -
вълните ти да ме галят.
Докосвай ме страстно,
с вълшебство и плам.
Прелей ме със обич,
още и още, да си знам,
че друго не ми трябва,
че ти си пролет за мен,
една оживяла приказка.
Омайвай ме всеки ден
като силния мирис
на свежо окосено сено.
Ти си ми щастието
и помни само едно:
ти си небесната,
моя най-силна любов.
Ти си най-чудесната
жена, като благослов.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??