26 окт. 2008 г., 14:05

Бъди мил с другите 

  Поэзия » Любовная
527 1 2

Бъди мил с другите :)


Бъди мил с другите, винаги!
Бъди мил с тези, които обичаш!
Бъди мил, дори да ти е трудно!
Бъди мил и ще видиш,
че светът ти ще се промени,
може да е малко, но значимо!
Бъди мил с другите и никому първи не обръщай гръб!
Бъди мил, защото все ще се намери кой да го оцени!
Бъди мил, различен от другите!   

Автор: Калина Петкова
17.10.2008
гр. Русе

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много благодаря за прекрасният и истински коментар, мила Роси!
  • Тази двойка ,която са сложили - не важи ! Това е самата истина .
Предложения
: ??:??