3 дек. 2004 г., 22:43

Бъди щастлив 

  Поэзия
1150 0 0
Слънцето блести в очите ми,
аз отново мисля за теб,
но оставих да текат сълзите ми,
защото те обичам, а ти не си до мен.
Далече ти завинаги остана,
но няма граници за любовта...
аз бих преплувала и океана,
за да съм до теб сега!
Обичам те - единствен си за мене,
но ти не знаеш за това и
може би си имаш друга,
съжалявам, че получи се така.
Живей живота си прекрасен,
завинаги остани красив и
нека Бог да ти помага...
Миличко бъди щастлив!

© Кристи Недева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??