13 февр. 2007 г., 03:02

Бъди щастлив.. 

  Поэзия
533 0 0
Нараних те, така е, но това ли е начина да си отмъстиш?
Минавайки покрай мен, омразата си да съживиш.
Да ме гледаш, да се присмиваш и въпреки това...
         гордо да продължиш!?!

Така ли забравяш едно момиче?
Спри се вече, разбрах, че не можеш да обичаш!...
Прав си, заслужавам някакво наказание!...
..за постъпката ми няма оправдание!...

Но си чувал, нали... човешко е да се греши,
божествено е да се прощава!...
Бъди щастлив, дано намериш
любовта, която заслужаваш!

© Цецитууу цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??