Българите днес заминават в чужбина
И за жалост те оставят нашта скъпа родина.
Заминават те в далечна Германия,
Като обсебени от някаква мания.
Мислейки само за богатства, пари
Те бързо променят своите съдби.
Ама към лошо.
Франция, Англия, САЩ,
Държавите са безброй,
А в България не остава никой.
Милите ни политици,
С умните си главици,
Творят чудеса, европроекти безкрай
И за жалост рушат те, нашия скъп рай.
Мислейки само за свое добро,
Те около себе си творят само зло.
Останете в България,
Не ходете в чужбина
И осъзнайте колко прекрасна
Е нашта родина!
© Анна Т. Димова Все права защищены
А не е ли точно развитието, това към което се стреми всеки един млад и амбициозен специалист? За щастие в България се появяват коректни фирми, които дават поле за изява на младите, но все още не са много.
А за политиците ни? Ти си го казала много точно, няма какво да допълня
Поздрави и успешен ден!